#3 Uus meedia...?

Sellel nädalal analüüsin kaht meediakanalit, kellest üks on suutnud oskuslikult omaks võtta uue meedia vorme, samal ajal kui teine paistab selles vallas märksa tagasihoidlikum.

Delfi - üks, mis kasutab uut meediat oskuslikult.

Eesti üks juhtivaid uudisteportaale Delfi on traditsioonilise ajakirjanduse suurepäraselt kohandanud uue meedia kiirete muutustega. Nende dünaamilisel veebilehel pole mitte ainult uudised, vaid ka interaktiivsed elemendid, videod ja fotogaleriid. Kõik vajalik on vaid mõne kliki kaugusel. 
Delfi on aktiivne sotsiaalmeedias ja jagab uudiseid kiiresti mitmel platvormil, et jõuda laia auditooriumini. Delfi avardanud oma kohalolekut veebis, pakkudes sisukaid podcaste ja uuenduslikku mobiilirakendust Delfi Tasku. 
Delfi on suutnud tõestada, et traditsiooniline meediakanal saab edukalt kohaneda digitaalajastuga, luues mitmekülgse kogemuse oma kasutajatele.




Uued Uudised - mis paistab uues meedias märksa lahjem kui enda põhikanalis.

Uued Uudised on uudisteportaal, mis on esindatud nii veebis kui ka sotsiaalmeedias. Siiski paistab, et nende veebileht on palju vähem dünaamiline, ning nende sotsiaalmeedia konto võib olla vähem aktiivne võrreldes konkurentidega nagu Delfi. Nende veebisait tundub rohkem staatiline ja palju vähem interaktiivne.

Digitaalne meedia nõuab sageli suuremat tähelepanu, pidevat uuendamist ja investeeringuid nii rahaliste vahendite kui ka ajalise ressursi osas.






Comments

Popular posts from this blog

#1 Noppeid IT ajaloost

#9 IT juhtimine ja riskihaldus