#1 Noppeid IT ajaloost

World Wide Web - tõelise revolutsiooni IT-maastikul.

1990. aastatel töötas Sir Tim Berners-Lee välja World Wide Webi, mis muutis oluliselt info levitamist ja tarbimist. Interneti tulek on loonud kasutajasõbraliku platvormi, mis võimaldab inimestel jagada teadmisi, vahetada ideid ja teha koostööd, et luua uusi lahendusi ja täiustada tulevikutehnoloogiaid. Kuna Internet on muutunud kättesaadavamaks, on see laienenud väljapoole geograafilisi piire, võimaldades inimestel aktiivselt kaasa aidata üha laienevale digitaalsele struktuurile.

3D-televiisorid - enda ajast ees, et põrus põhjalikult läbi.

3D-televiisorid sisenesid turule 2010. aastate alguses, pakkudes vaatajatele võimalust vaadata teleprogramme ja filme kolmemõõtmelises formaadis otse oma kodudes.
Kuigi 3D-tehnoloogia oli kinodes populaarne, kuid ei võtnud see laialdaselt vastu kodudes.
Põhjused olid mittu: еnamik seniseid 3D-televiisoreid nõuab spetsiaalseid prille, liskas sellele vähenes ka pildikvaliteet. Lõpuks, lõpetasid paljud televiisoritootjad 3D-televiisorite tootmise ja enamik tarbijaid eelistas tavalisi televiisoreid.

3D-televiisorid näitavad, kuidas tehnoloogia võib olla oma ajast ees. Tarbijate huvi võib taaselustuda, kui suudetakse ületada praeguseid piiranguid ja luua atraktiivsemaid 3D-tehnoloogiaga seadmeid.

iSmell - "Mis selle looja peas küll toimus?"

Tehnoloogia maailm on täis põnevaid ja vahel ka rumalaid ideid. Üks selline ambitsioonikas ettevõtmine oli iSmell, mis 2000. aastate alguses loos välja Joel Bellenson. Joelil oli julge plaan muuta võimalikuks lõhnainfo edastamine arvutites ja seadmetes, vaadates pildigaleriid või sirvides veebilehti. iSmell kogus 20 miljonit dollarit investeeringud, aga siiski lõhnaedastuse unistus osutus tehniliselt keerukaks ja praktiliselt võimatuks.


A prototyped iSmell device


The Real Reasons The 3D TV Was A Failure Read More: 
https://www.slashgear.com/890760/the-real-reasons-the-3d-tv-was-a-failure/
The failed quest to bring smells to the internet:
https://thehustle.co/digiscents-ismell-fail/




Comments

Popular posts from this blog

#3 Uus meedia...?

#9 IT juhtimine ja riskihaldus